NKL Live: myopie controle (deel 1)

door Sander Sterk


Dinsdagavond 29 oktober was het weer tijd voor NKL Live. Ik vertelde over het belang van myopie controle en over de laatste wetenschappelijke inzichten op dit gebied. En over hoe we die kennis kunnen vertalen naar de praktijk. Met het Menicon Bloom behandelplan kun je veilig en effectief aan de slag met myopie controle.

Heb je het niet live kunnen volgen? Kijk de uitzending dan hieronder terug. 
 

Disclaimer: Dit webinar valt onder auteursrecht van NKL Contactlenzen en mag niet zonder diens toestemming worden gewijzigd, gekopieerd of gebruikt. Het webinar is bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en niet om advies te geven voor specifieke gevallen. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met het Adviesteam van NKL Contactlenzen. Hoewel dit webinar zorgvuldig is voorbereid en samengesteld, aanvaardt NKL Contactlenzen geen aansprakelijkheid voor de inhoud ervan. NKL Contactlenzen B.V. 30 oktober 2019.

 

Klaar voor deel 2?

Heeft u zich nog niet ingeschreven maar bent u wel geïnteresseerd in het onderwerp? Laat dan hier uw gegevens achter. Dan zorgen wij dat u niets mist van deel 2. Dit tweede deel zenden we uit op dinsdag 19 november. Wouter van der Bent (contactlensspecialist) en Daniël Bennink (accountmanager Noord-Nederland) vertalen dan het Menicon Bloom behandelplan naar de praktijk.


< Terug naar het overzicht
Om reacties te kunnen lezen of te plaatsen moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen

MeniconCopyright by Menicon © 2020