Bereikbaarheid en productie

Vanaf afgelopen maandag werken wij in gescheiden teams en waar het kan zo veel mogelijk vanuit huis. Dit betekent op kantoor een lagere bezetting en daardoor zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u daarom uw vragen zo veel mogelijk per e-mail te stellen. Onze openingstijden zijn vooralsnog ongewijzigd.

Bezoek aan ons kantoor wordt alleen toegestaan als dit absoluut noodzakelijk is. Tevens hebben we de trainingen die gepland waren, afgelast.
Gezien de situatie zijn er extra maatregelen getroffen in onze productiefaciliteit, maar vooralsnog blijven wij lenzen maken en verzenden.

Contact met uw accountmanager

Onze accountmanagers bezoeken momenteel in principe niet meer. Wel zijn ze aan het werk en helpen ze graag waar dat mogelijk is. Dus heeft u vragen over onze producten schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen. Videobellen is ook een mogelijkheid, bijvoorbeeld via Skype of WhatsApp. 

Laat het ons vooral weten als wij iets voor u kunnen betekenen. We denken graag met u mee. Dit soort tijden vragen om oplossingen op maat en daarvoor kunt u altijd bij ons terecht.

Lenzen gratis direct opsturen naar de klant

Omdat het thuisbezorgen van lenzen bij de consument u momenteel uitkomst kan bieden, hebben wij besloten dat dit tot nader order gratis is. Wanneer u lenzen bestelt in Easyfit kunt u bij het scherm "Plaats bestelling" de optie "Rechtstreeks naar klant sturen" aanvinken. Bij een bestelling per telefoon of e-mail kunt u de adresgegevens van de klant uiteraard ook doorgeven.

Creditering

We hebben besloten onze standaard crediteringstermijn met ingang van 1 maart met een maand te verlengen. Dit blijft gelden zolang de situatie daarom vraagt. 

De komende tijd zullen we u zo veel mogelijk digitaal op de hoogte houden. We wensen u veel sterkte en gezondheid in deze periode. 

Met vriendelijke groet,
Het Menicon team.

 
 
13-03-2020
In verband met preventieve maatregelen die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. We ontvangen uw vragen graag zo veel mogelijk via e-mail (info@menicon.nl). Alvast dank voor uw begrip.