2021-01-07

De voordelen van online lenzen bestellen

Door Janneke Kuipers

Dit keer een andere blog dan u van ons gewend bent, niet een over het aanpassen van lenzen, maar een blog waarin ik u enkele tips geef over het bestellen van lenzen.

U kunt bij ons op verschillende manieren lenzen bestellen, maar de methode met de meeste voordelen is toch wel de elektronische order via Easyfit.

·         Bestellen wanneer u wilt

·         Directe verwerking van uw order

·         Eenvoudig controleren en wijzigen van uw bestelling

·         Overzichtelijke database van uw bestelgegevens

Bestellen wanneer u wilt en directe verwerking van uw order

Hét grote voordeel van een elektronische order is dat u kunt bestellen wanneer het u uitkomt. Bijvoorbeeld op zaterdagmiddag of tijdens koopavond. Uw lensorder wordt meteen naar ons laboratorium verzonden en vroeg in de ochtend op de volgende werkdag wordt deze meteen verwerkt. Dit zorgt ervoor dat onze levertijden de afgelopen jaren aanzienlijk naar beneden zijn gegaan.

Eenvoudig controleren en wijzigen van uw bestelling

Bestellen via Easyfit heeft nog een groot voordeel. De software denkt als het ware met u mee. U krijgt bijvoorbeeld een melding als u een lensbestelling doet met twee verschillende materialen. Daarnaast ziet u alle bestelgegevens in een duidelijk overzicht gepresenteerd. Dit is handig, want het is van belang dat u deze goed nakijkt. Waar we eerder met onze pen de labbon nog snel konden aanpassen, komt nu bij wijzigingen achteraf de eerdere order te vervallen. Hierdoor kan het zijn dat de productietijd langer kan uitvallen.

Easyfit als overzichtelijke database van uw bestelgegevens

Easyfit is ook heel goed te gebruiken als database. Nog redelijk vaak krijgen wij op onze afdeling Customer Service de vraag of wij de initiële beelden op kunnen zoeken. Deze hebben wij helaas niet tot onze beschikking. Easyfit biedt gelukkig de mogelijkheid om deze zelf op te slaan. Ook het uitwisselen van deze beelden tussen u en een andere opticien is eenvoudig via Easyfit te regelen, door middel van importeren en exporteren. Mocht Easyfit toch eens niet doen wat u wilt, we hebben elke dag een fantastisch ICT team voor u klaar zitten.

Terug naar het overzicht