2023-06-01

Zomeractie Flat Pack daglenzen 2023

‘’Een goede voorbereiding begint met scherp zicht!’’ Aldus Harrie Lavreysen, tweevoudig Olympisch kampioen baanwielrennen.

We zijn het helemaal eens met deze woorden en we helpen ook graag mee aan een goede voorbereiding. Met het oog hierop hebben we een zomeractie bedacht die voor u als opticien interessant is, maar ook voor de consument. 

De actie

1. Inladingsactie voor u
U betaalt slechts €9,- per 30-pack en ontvangt hierbij ook nog eens een aantal marketingmaterialen om de actie onder de aandacht te brengen.

2. Cashback actie voor uw klanten
Uw klant kan €10,- cashback aanvragen op een 30-pack en daarbij tot maximaal €60,- besparen op de Flat Pack daglenzen. Dat trekt ze naar uw winkel toe!

3. Hyperlokale social media campagne om klanten te trekken
U krijgt uw eigen advertentiecampagne, uitgevoerd vanuit uw Instagram- en Facebook-account. Maar liefst 13.000 consumenten in uw regio krijgen deze campagne te zien. Via een voor u gepersonaliseerde actiewebsite leggen we de cashback-actie aan consumenten uit en verwijzen we ze naar uw online agenda of website.  

Doe ook mee

Meedoen aan de actie kost u slechts €150,-. Inschrijven kan t/m woensdag 7 juni via onderstaande link.

Heeft u vragen over deze zomeractie? Neem dan contact op met uw accountmanager. 

*Deze actie geldt voor Miru, Haru, Aki en Soft Wear. Er is per merk bijpassende content beschikbaar.

 

2-voudig Olympisch kampioen baanwielrennen Harrie Lavreysen

''Als baanwielrenner is scherp zicht van essentieel belang. Daarom vertrouw ik op de contactlenzen van Menicon. Deze lenzen blijven zelfs zitten wanner ik met 80 km/h door de bocht ga! Menicon geeft mij de visuele helderheid en het comfort dat ik nodig heb om op topniveau te kunnen presteren.'' Aldus Harrie Lavreysen

Terug naar het overzicht