Nieuwe website, nieuwe stijl!

We hebben een nieuwe website en daar zijn we ontzettend blij mee! De nieuwe site is volledig ontworpen volgens de richtlijnen van onze nieuwe huisstijl. Bekijk de video die we hebben gemaakt om de gedachte achter het nieuwe design toe te lichten!

Lees meer

Sanders Lunch Break Sessies

Regelmatig verschijnt er een nieuwe aflevering van Sanders Lunch Break Sessies. Je bekijkt alle afleveringen eenvoudig via YouTube!

Bekijk de video's

Doe de Contactlens Quiz!

We hebben een contactlenzen quiz samengesteld. Leuk en interactief met uitdagende vragen. Durft u uw kennisniveau te testen?

Doe de Quiz!

Lenzen gratis thuisbezorgd

Omdat rechtstreeks thuisbezorgen van lenzen bij de consument u momenteel uitkomst kan bieden, is deze service tijdelijk gratis. U kunt binnen Easyfit aangeven dat de lenzen rechtstreeks naar de klant verzonden moeten worden. Ook bij orders via e-mail en telefoon is dit uiteraard mogelijk.

Lees meer

Corona update

In verband met preventieve maatregelen die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. We ontvangen uw vragen graag zo veel mogelijk via e-mail (info@menicon.nl). Verder hebben we waar mogelijk ons beleid aangepast om u te helpen in deze onzekere tijd. U leest er alles over in ons nieuwsbericht. 

Lees meer

Online Miru trainingen

Er zijn verschillende online Miru trainingen beschikbaar. Leer alles over de Miru maandlenzen en de 2 soorten Miru daglenzen via deze interactieve e-learning modules!

Naar de trainingen

Agenda trainingen 2020

De inschrijvingen voor onze trainingen loopt via Eventbrite. Op onze pagina vindt u ook een actueel overzicht van de geplande trainingen en workshops.

Meer informatie

Ons blog al ontdekt?

Op ons blog verschijnen regelmatig nieuwe artikelen. De onderwerpen zijn zeer divers, maar het heeft uiteraard altijd iets te maken met contactlenzen.

Naar het blog

Menicon Bloom Day

Het Menicon Bloom behandelplan wordt uitgebreid met Menicon Bloom Day, een daglens voor myopie controle mét CE-keurmerk

Lees meer